FRAKT
På beställningar inom Sverige tillkommer en fraktkostnad på 45kr. Fraktfritt på beställningar över 600kr.

Din beställning levereras inom 3-5 arbetsdagar. Observera att eftersom en stor del av sortimentet tillverkas för hand kan det i vissa fall ta några dagar till, om så är fallet kommer du att bli kontaktad via e-post. Alla beställningar packas med stor omsorg och levereras i förseglade lådor genom Posten. Outlöst paket debiteras med 300 kr för paketering, frakt och hantering.

För beställningar utanför Sverige debiteras en fraktavgift på 100SEK. Om du handlar utanför Sverige kan du ändra valutan längst ned på sidan. Priserna kommer då att justeras så att du kan se dem i din önskade valuta. Om det finns tullavgifter, skatter eller andra avgifter att betala när du handlar från ett land utanför Sverige tar Sandra Leierth Design inte ansvar för dessa.


ÅNGERRÄTT
Du har 14 dagars öppet köp enligt Konsumentköplagen. Vid ångerrätt så kontakta Sandra Leierth Design, inom 14 dagar efter att du mottagit ordern.
Varan ska returneras i oanvänt skick och du som kund är själv ansvarig om varan skadas eller kommer bort i returen. Vid retur står du själv för fraktkostnaden.
Dina pengar kommer att återbetalas så fort som möjligt när det returnerade paketet mottagits av Sandra Leierth design.


SKADOR
Vid skador på paketet skall du omedelbart göra en skadeanmälan till transportören.


REKLAMATION
Att du som kund är nöjd är det viktigaste för mig, så om varan på något sätt är skadad eller inte motsvarar det som avtalats, kontakta info@sandraleierth.com med bilder och beskrivning.
Vid reklamation står jag själv för kostnaden av returfrakt. Du kan som kund själv välja att få pengarna tillbaka eller en ny valfri vara av samma värde som den reklamerade.
Viktigt att du kontaktar mig på info@sandraleierth.com omedelbart om detta är fallet.


TREASURES FROM NORTH.
© 2017 SANDRA LEIERTH DESIGN